Работа във Вертикален свят България ЕООД


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

1) Всички инструктори, водачи и помощници във Вертикален свят работят на хонорар, който започва от 80 лв. и може да надхвърли 300 лв. на ден в зависимост от квалификацията, техническата трудност и натоварването на програмата, която водят.

2) Всеки инструктор или водач трябва да премине през изпитателно-обучителен период равен на 5 участия в програми на Вертикален свят. През този период хонорара ще бъде минимален.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛНАТА КВАЛИФИКАЦИЯ:

1) Планински водач

Водачи могат да бъдат хора със завършен курс за професионална квалификация в Асоциация "Планини и хора" или подобна организация, да са завършили НСА специалност "Туризъм и алпинизъм", да са пълноправни планински спасители, да са завършили Националното училище за планински водачи в с. Черни Осъм. Трябва задължително да владеят английски език.

2) Помощник инструктор или помощник алпийски водач

Помощник инструкторите или помощник алпийските водачи трябва да имат доказан минимум 2-годишен катерачен и алпийски опит, да имат онсайт проходимост на скала най-малко 5с категория при традиционно катерене, да катерят на лед най-малко WI4 и да имат пълна лична катерачна екипировка за лятно и зимно катерене. Желателно е да владеят английски език.

НЕОБХОДИМИ УМЕНИЯ И КАЧЕСТВА:

1) Оказване на първа помощ

2) Умения за работа с хора, комуникативност, отговорност, сериозна обща култура, познаване на планините, флората, фауната, забележителностите и културно-историческото наследство на България.

Школа по катерене и алпинизъм Вертикален свят във Facebook   Вертикален свят в Google+   RSS на Вертикален свят

Adventure World  -  Vertical World

Copyright 2001-2021 © Вертикальный мир

Website Version 4.0

"Вертикальный мир" – торговая марка фирмы ООО "Вертикальный мир" Болгария

Sitemap
<-- -->