Условия за регистрация


Защо да се регистрирам?

1. Вие се нуждаете от потребителска регистрация в случай, че искате да направите онлайн заявка за нашите програми и след това през своя профил в сайта да можете да редактирате и да проверите нейния статус, да проверите извършените плащания или да наемете екипировка.

2. Чрез тази регистрация, ще можете да получите отстъпки при бъдещи записвания. Отстъпките зависят от броя програми, в които сте участвали през последните 2 години.

3. Чрез тази регистрация ще улесним и съкратим процеса за подаване на заявки, чрез автоматично попълване на вашите данни, които са необходими за участието в програмите.

Конфеденциалност на данните

4. Вертикален свят е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Във връзка с изпълнението на услугите, които предлагаме, ние се нуждаем от някои лични данни - ип адрес, пол, рожденна дата, име, имейл, телефон, местоживеене, ръст и тегло.

5. Ние гарантираме конфеденциалност на вашите лични данни. Информацията, която е съхранена в нашата база данни е закодирана и няма да бъде продавана или предоставяна за ползване от трети лица или други организации.

Условия за регистрация

6. С отбелязване в полето потвърждавате, че сте прочели Условията за регистрация в сайта, разбрате и изразявате СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ за целите на сайта.

7. За да се регистрирате успешно в сайта и за да активирате акаунта си Вие трябва да посочите валиден мейл. Този имейл ще бъде използван единствено, за да осъществим контакт с вас.

8. Ние няма да разрешим регистрации с имейли и ип адреси, които попадат в черни хакерски или спамерски списъци.

9. След като се регистрирате успешно вие ще получите автоматично съобщение с код, чрез който трябва да потвърдите валидността на вашия имейл. Когато получим това потвърждение ние ще прегледаме вашият акаунт и ще го активираме.

10. Молим ви да въведете валидна и актуална информация, за да не се наложи да изтрием вашият акаунт. Ако не валидирате вашият имейл в рамките на 1 (един) месец от регистрацията си в сайта, акаунта ви ще бъде изтрит автоматично.


Школа по катерене и алпинизъм Вертикален свят във Фейсбук   Школа по катерене и алпинизъм Вертикален свят в YouTube   Вертикален свят в Instagram   RSS канали на Вертикален свят

Adventure World  -  Вертикален свят

Copyright 2001-2022 © Школа Вертикален свят

Website Version 4.0

Вертикален свят е запазена марка на Вертикален свят България ЕООД

Лиценз за туроператор РК-01-8110 от 12 февруари 2020

Sitemap
<-- -->